HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
NAPRAFORGÓ ÓVODA
​ÜRÖM
ÜRÖM
CSOPORTOK
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK HONLAPUNKON!

I. PILLANGÓ CSOPORT 

II. HALACSKA CSOPORT 


ÓVÓNÉNIJEINK

Szilvási Margit

Margit néni vagyok, a Pillangó csoport óvónénije. Születésem óta Ürömön élek. Érettségi után Óbudán, a Szél utcai Bölcsődében gyermekgondozóként dolgoztam. Három gyermekem van. 15 éve az Ürömi Napraforgó Óvoda a munkahelyem. Hobbim a néptánc, az Ürömi Öröm Néptáncműhely Botladozó csoportjában táncolok. Fontosnak tartom a hagyományőrzést az óvodában is. 

Pere Szimóna - német nemzetiségi óvodapedagógus

​Szimi néni vagyok, a Pillangó németes óvónénije. Keresztény nagycsaládból származva igyekszem mindazt a szeretetteljes nevelést továbbadni, amiben részesültem.

​Lassan egy éve dolgozom itt az ürömi óvodában. Tanulmányaimat a bajai EJF-en végeztem, amit végül Németországban fejeztem be (Erasmus tanulóként), majd tapasztalatszerzés céljából  egy évet kint maradtam óvónőként.

​Fő célom, hogy  a gyerekek jól érezzék magukat, a német nyelvet pedig a mindennapi játéktevékenységbe beleágyazva, dalolászva vigyék haza. Számomra fontos az egészség, így szabadidőmben sportolok és nevelem (egyelőre csak) a kutyusom.

DAJKANÉNINK

Venyige Beatrix

ÓVÓNÉNIJEINK

Dr. Marosiné Szi Miklós Aranka

​Balatonfelvidéken, illetve Csillaghegyen élek. Kecskeméten végeztem el az óvónőképzőt. Veszprémben, Budapesten óvodában dolgoztam, illetve Zalaegerszegen Csecsemőotthonban szintén óvónőként tevékenykedtem.

Zalaegerszegen mérlegképes könyvelői végzettséget is szereztem, sokáig könyvelőként dolgoztam.

2013 óta Ürömön dolgozom óvónőként, ahol egy jó kollektívával, nagy lelkesedéssel, szeretettel neveljük a ránk bízott gyermekeket. 

Czárán Krisztina - német nemzetiségi óvodapedagógus


DAJKANÉNINK

​Csáki Rozália

Születésem óta Ürömön élek. 2009-től dolgozom ebben az óvodában. Dajkaként azon igyekszem, hogy minél kellemesebbé tegyem a gyerekek itt töltött idejét.


III. NYUSZI CSOPORT

IV. SÜNI CSOPORT 


ÓVÓNÉNIJEINK

Hérány Eszter

Krausz Anna

Krausz Anna vagyok, a Nyuszi csoport egyik óvónénije. Születésem óta Ürömön élek. Ének-zenei általános iskolába jártam, az ott kapott zenei alapok a mai napig segítik munkámat. Gyerekkorom óta az Ürömi Öröm Néptáncműhelyben táncolok, az együttesnek köszönhetően döntöttem az óvónői pálya mellett. Fontosnak tartom a hagyományőrzést, a népdalokat, népi játékokat. 5 éve kerültem az óvodába dajkaként, és közben elvégeztem az Óvónői Főiskolát.

DADUSNÉNINK

Antal Andrea

​Születésem óta Ürömön lakom. 2 éve vagyok az ürömi óvoda tagja.

​3 gyermek boldog anyukája vagyok, nagyon szeretem a gyerekeket, ezért választottam a  dajkai munkát.

​Munkakezdésem óta elvégeztem a dajkaképzőt, jelenleg a nyuszi csoport dajkanénijeként dolgozom, nagy örömömre. :)

ÓVÓNÉNIJEINK

Huszti Zoltánné

Mariann néni vagyok. 31 éve élek Ürömön a családommal. Pályafutásomat, mint óvónő a nyolcvanas évek elején kezdtem szülőfalumban, majd Ürömön folytattam. Gyermekeim születése, nevelése, egy kis időre elszakított a pedagógusi pályától. A közelmúltban egy ideig a szociális szférában tevékenykedtem. Közel öt éve újra itthon, az ürömi óvodában dolgozom, és nagyon jól érzem magam.

Peichlné Fodor Nóra

DAJKANÉNINK

Sallai Aranka

Imádom a munkámat, a csoportomat. Három éve dolgozom csak itt, de ezt a munkát nekem találták ki!