HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
NAPRAFORGÓ ÓVODA
​ÜRÖM
ÜRÖM
CSOPORTOK
Lorem ipsum

IX. HANGYÁCSKA CSOPORT 

X. CSIGA CSOPORT


ÓVÓNÉNIJEINK

Kovácsné F. Ildikó

36 éve vagyok oszlopos tagja az ürömi óvodának. A hosszú évek során sok gyermekem anyukája, apukája is az óvodásom volt, és nagy örömömre szolgál, hogy engem választanak gyermekeik óvónénijének. Szeretem a gyerekeket, szeretek játszani velük és ennyi év után elmondhatom, hogy az óvoda az „életem”.

Bíró Jánosné - Pedagógiai asszisztens

Lánykori nevem Peller Szilvia, itt az óvodában csak Szilvi néniként ismernek a gyerekek. 26 éve Ürömön élek a családommal, saját családi házunkban. 2 felnőtt gyermekem van.

Eddig banki, pénzügyi terrületen dolgoztam, onnan jöttem át erre a pályára. 2017 augusztusától dolgozom ebben az óvodában.

DAJKANÉNINK

Bak Zoltánné, Ági

11 éve vagyok az ürömi óvoda dajka nénije. A csoportom olyan nekem, mint a családom, a gyerekek szeretete ezt érezteti is velem. 

ÓVÓNÉNIJEINK

Kovácsné Szántó Éva

Pilisborosjenőn nőttem fel, majd 13 évvel ezelőtt Ürömre költöztem. Ezen a gyönyörű pályán 27 éve vagyok. Itt, az ürömi óvodában az 5. évemet kezdem. 3 gyermekes anyukaként sok személyes tapasztalatot gyűjtöttem /immár nagyok/, s ezt igyekszem a munkámban felhasználni.

​Célom, hogy munkámmal hozzájárulhassak a gyermekek harmonikus neveléséhez, iskolára való felkészítéséhez.

PEDAGÓGIAI ASSZISZTENS:

Dovics Mónika

​7 éve élek Ürömön férjemmel és 5 éves kislányunkkal. 2017 októberétől vagyok az óvodai csapat tagja, mint pedagógiai asszisztens. Szeretek a gyerekek között lenni. Szívbe markoló érzés, amikor reggel fülig érő mosollyal szaladnak elém a gyerekek és kiabálják: "Móni néniiii" / :) / Elmondhatom, hogy ezalatt a rövid idő alatt az óvoda a családommá vált. Bízom benne, hogy még nagyon sok időt tölthetek ezzel a "kis családdal" és segíthetem a gyerekek, illetve az óvónők szeretetteljes munkáját!

DAJKANÉNINK

Török Sándorné, Gabi néni

21 éve élek Ürömön a férjemmel és három gyermekemmel. 10 évig a Platán Idősek Otthonában ápolónőként dolgoztam. Nyáron jöttem az óvodába dolgozni, mint dajkanéni. Szeretek a gyerekek között lenni, segíteni őket és persze az óvónénik munkáját. Ez alatt a pár hónap alatt nagyon megszerettem a munkámat és remélem még sok időt tudok eltölteni a gyerekekkel.XI. MÓKUS CSOPORT


ÓVÓNÉNIJEINK

Sajerli Zita - német nemzetiségi óvodapedagógus

Lassan már 20 éve, hogy Ürömön élek férjemmel és három fiammal. Az ürömi óvodában a 3. évemet töltöm. Mindig is óvónő szerettem volna lenni, szeretek gyerekek között lenni, minden nap örömmel jövök be közéjük.Szeretnék egy olyan szeretetteljes légkört kialakítani a csoportban, ahova a gyerekek szívesen jönnek, jól érzik magukat, barátokra lelnek és megtanulják elfogadni egymást és ahol személyiségük harmonikusan fejlődhet.​

Sipos Gizella


DAJKNÉNINK