HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
NAPRAFORGÓ ÓVODA
​ÜRÖM
ÜRÖM
BEMUTATKOZÁS
Lorem ipsum

SZERETETTEL KÖSZÖNTÖM HONLAPUNKON!

Kedves Szülők, Tisztelt Látogatók!


Az Ürömi Napraforgó Óvoda és Tagóvoda (Sonnenblume Kindergarten und Teilkindergarten Irm) 11 csoporttal működik. Ebből 9 csoport a főépületben kapott otthont Üröm egyik legjobban megközelíthető helyén, a Templom téren, míg a tagóvoda épülete egy közeli, kevésbé forgalmas utcában, két kisebb létszámú csoportnak nyújt biztonságos teret.

Intézményünkben vegyes életkorú csoportokban zajlik a nevelés.

Óvodánk Tevékenységközpontú Kétnyelvű Német Nemzetiségi Óvodai Program alapján dolgozik, melyről többet is megtudhat, ha tovább böngészi oldalainkat.

A szakmai munka alapját az itt dolgozó lelkes és elhivatott óvónénik, pedagógiai asszisztensek, és dajka nénik végzik.

Fontos megemlíteni azokat az embereket, akik nélkül elképzelhetetlen az összehangolt és szervezett működés, akik munkájukkal nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy itt mindenki jól érezze magát.

Az óvodatitkár, / Linda / irodája a főbejárat mellett található. Fordulhatnak hozzá bizalommal.

​Óvodánk saját konyhával rendelkezik. Élelmezésvezetőnk / Böbe / aki gondoskodik arról, hogy mindig ízletes, és egészséges ételek kerüljenek az asztalra. A konyhai személyzet pedig elkészíti a finom ételeket.

​Az udvar karbantartásáról, és a kisebb helyreállító munkákról Gyuri bácsi gondoskodik.

​​​Én magam 14 éve vagyok óvónéni az Ürömi Napraforgó Óvodában, a Katica csoportban. Az előző 5 évben óvodavezető helyettesként, dolgoztam. 2020/2021-es nevelési évben, kinevezett óvodavezetőként látom el feladataimat.

2006-ban végeztem el az óvodapedagógiát, az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán, 2016-ban az ELTE fejlesztőpedagógiai képzését, jelenleg pedig az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai karán végzős hallgató vagyok logopédia szakon. 

Családommal 21 éve élünk Ürömön, két felnőtt gyermekem van. 

Reméljük, hogy jól fogja magát érezni nálunk minden ide járó kisgyermek.

Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!

További kellemes böngészést kívánok!

Üdvözlettel:


Fodorné Ivanov Ildikó

​óvodavezető