HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
NAPRAFORGÓ ÓVODA
​ÜRÖM
ÜRÖM
BEMUTATKOZÁS
Lorem ipsum

SZERETETTEL KÖSZÖNTÖM HONLAPUNKON!

Kedves Szülők, Tisztelt Látogatók,

engedjék meg, hogy bemutassam az általam vezetett intézményt.

Az Ürömi Napraforgó Óvoda és Tagóvoda (Sonnenblume Kindergarten und Teilkindergarten Irm) 11 csoporttal működik. Ebből 9 csoport a főépületben kapott otthont Üröm egyik legjobban megközelíthető helyén, a Templom téren, míg a tagóvoda épülete egy közeli, kevésbé forgalmas utcában, két kisebb létszámú csoportnak nyújt biztonságos teret.

Intézményünkben vegyes életkorú csoportokban zajlik a nevelés.

Óvodánk Tevékenységközpontú Kétnyelvű Német Nemzetiségi Óvodai Program alapján dolgozik, melyről többet is megtudhat, ha tovább böngészi oldalainkat.

A szakmai munka alapját az itt dolgozó lelkes és elhivatott óvónénik és dajka nénik adják. Őket részletesebben megismerhetik a csoportok saját oldalán.

Fontos megemlíteni azokat az embereket, akik nélkül elképzelhetetlen az összehangolt és szervezett működés, akik munkájukkal nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy itt mindenki jól érezze magát.

Az óvoda titkára Linda, aki mindig tudja mit – hol lehet megtalálni, akire számíthatnak a szülők, óvónők, dajkák, konyhások és nem utolsósorban én magam is.  Nélküle üres a pici iroda a bejárat mellett.

​​Feri bácsi gondoskodik az udvar rendjéről, az apróbb szerelési gondjainkat megoldja, s teszi mindezt a nagyóvoda és a tagóvoda tekintetében.


El is jutottunk a konyháig, ahol  Böbe vezetésével minden nap finom ételek kerülnek kis óvodásaink asztalára. Ő figyel arra, hogy az ételek minősége és mennyisége mindenben megfeleljen a törvényi előírásoknak. Szakácsunk, Szandi pedig a szakmai hozzáértésével és - cseppet sem elhanyagolható módon - jókedvűen készíti számunkra az ételeket. Akik nélkül viszont ez kivitelezhetetlen, akik a szakács keze alá dolgoznak, ők nem mások, mint Irén, Kati és Dóri.  Egész nap nincs megállásuk, hiszen több, mint 260 gyermek ellátásáról gondoskodnak nap, mint nap.

​Én magam három gyermekes anyukaként látom el ezt a szép feladatot. Gyermekeim születése előtt a zuglói Játékszín Óvoda óvónénije voltam, majd az Ürömi Hóvirág Bölcsőde vezetési feladatait végeztem öt éven keresztül. Két lányom már gimnazista, a kisfiam pedig a helyi általános iskola tanulója. Az óvodába belépve a bal oldalon lévő pici irodában Lindával dolgozom. Amikor nyitva van az ajtó, bátran lehet zavarni minden kérdéssel.

Az óvónéniket, pedagógiai asszisztenseket és dajka néniket a további oldalakon megismerhetik. Így lesz teljes az óvodai csapat.

Reméljük, hogy jól fogja magát érezni nálunk minden ide járó kisgyermek és szüleik.

Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal a 0620/571-6256 telefonszámon.

További kellemes böngészést kívánok,

üdvözlettel,


Csordásné Tőkés Katalin

​óvodavezető