HU
Magyar
HU
Magyar
DE
Deutsch
NAPRAFORGÓ ÓVODA
​ÜRÖM
ÜRÖM
ÉTKEZTETÉS
Lorem ipsum
Az óvodai étkezést utalással, minden hónap 15-ig kell átutalni a kiállított számla alapján. 

A közlemény rovatban kérjük feltüntetni a hónapot, amelyre a befizetés történik, a gyermek teljes nevét, VAGY a számla sorszámát. 

FONTOS, hogy a PONTOS ÖSSZEGET UTALJÁK!!  

Szükséges adatok:

számlatulajdonos:      Napraforgó Óvoda és Tagóvoda

számlaszám:               11784009-16797594-00000000

Óvodánkban szakácsunk helyben főzi a gyermekek ebédjét. A jelenleg érvényben levő nagyon szigorú törvényi szabályozás pontosan meghatározza, hogy milyen összetevőből milyen időközönként milyen mennyiség kerülhet asztalukra. Pontosan le van írva az is, melyik fűszerből mennyit használhatunk. Mindezek figyelembe vételével - de törekedve a lehető lefinomabb, a gyermekek által legjobban elfogadható ételek összeállítására - igyekszünk minden nap finom és tápláló ételeket készíteni. Érvényes ugyanez a reggeli- és az uzsonnakínálatra is. Napközben sok gyümölcsöt, zöldséget kapnak a gyermekek.

A 2015-től érvényben levő rendelet szerint még több család mentesülhetett az étkezési díj megfizetésétől. Erről pontosabb információt a 2015 évi LXIII. törvény címszó alatt találhatnak.  A kedvezményes étkezés igénybevétele nem folytatólagos, minden szeptemberben kérjük újra beadni a szükséges nyomtatványt. (Ld. Ingyenes étkezéshez nyilatkozat  linkünk)

Sok kisgyermek esetében egyéni étrend javasolt, ehhez endokrinológus által kiállított szakvélemény szükséges, ide értve a laktózmentes, a gluténmentes, a diétás étkezést. 

Szükség esetén kérem, forduljanak hozzám ill. az óvoda élelmezés-vezetőjéhez, szívesen segítünk, teszünk javaslatot az eddigi tapasztalatok alapján.